Video Ploiesti Program aglomerat la Petrolul Ploiesti

Video Ploiesti – Program aglomerat la Petrolul Ploiesti


Video Ploiesti – Program aglomerat la Petrolul Ploiesti

Drumul Petrolului spre liga a doua se aglomerează. După ce a nins din abundență Petrolul a trebuit sa ia o pauză forţată. În urma reprogramării jocurilor etapei cu numărul 17, dar şi cu un nou “liber” la mijlocul acestei săptămâni, din cauza refuzului celor de la Viitorul Domneşti de a organiza meciul restant din runda a 14-a. În aceste condiții petroliştii se pregătesc să susţină numeroase partide într-o perioadă scurtă de timp. Va fi o serie de trei partide în interval de şapte zile: cu CSM Flacăra Moreni, în deplasare, vineri, 30 martie, cu CS Tunari, pe teren propriu, marţi, 3 aprilie, şi tot pe arena ”Ilie Oană”, cu Concordia Chiajna II, vineri, 6 aprilie. Primul meci se va disputa vineri, de la ora 15.00, pe terenul dâmboviţenilor de la Flacăra Moreni, întâlnirea contând pentru runda cu numărul 18 a Ligii a III-a. Apoi, săptămâna viitoare, Petrolul va susţine două partide ]n propriul fief, prima fiind cea de marţi, 3 aprilie, cu Tunari. Meciul, contând pentru etapa a 17-a a Ligii a III-a, se va desfăşura în nocturnă, începând cu ora 19.00. De astăzi, 27 martie, sunt puse în vânzare biletele pentru această confruntare.
Tichetele pot fi procurate de la casa de bilete a stadionului “Ilie Oană”, după programul obișnuit. Oficialii clubului subliniază faptul că biletele care au fost vândute înainte de reprogramarea partidei rămân valabile.


Plante Decorative – firma ofera din productia proprie plante decorative pentru gradina: gazon, gard viu, arbori si arbusti decorativi. Mai multe detalii pe site-ul firmei Pepiniera Comana


Video postat pe Youtube de catre utilizatorul Valea Prahovei TV in data: 2018-03-27 12:04:27