Video Ploiesti Prahova Primaria Ploiesti scoate la vanzare sinele

Video Ploiesti Prahova – Primăria Ploiești scoate la vânzare șinele vechi de tramvai


Video Ploiesti Prahova – Primăria Ploiești scoate la vânzare șinele vechi de tramvai

Primăria Ploiești caută din nou să vândă șinele vechi de tramvai. Municipalitatea a anunțat că va organiza o licitație în acest sens, în luna septembrie, la aproape doi ani de la finalizarea lucrărilor de modernizare și de reabilitare a liniilor de tramvai.
Astfel, Primăria a postat un anunț pe site-ul ei în care precizează că scoate la vânzare o cantitate de aproape 900.000 de kilograme de fier vechi.
Pe lângă șinele vechi de tramvai, municipalitatea intenționează să scoată la licitație și peste 400 de stâlpi de beton și aproape 900 de dale.
Prețul de pornire pentru șinele de tramvai este de 0,99 de lei/kg, iar cei care vor să se înscrie la licitație trebuie să plătească o taxă de participare de 1.000 de lei.
Instituțiile publice interesate în obținerea unor bunuri ce fac obiectul licitației pot solicita transmiterea acestora fără plată până pe data de 10 septembrie. Tot până la această dată, cei interesați de achiziționarea bunurilor scoase la licitație trebuie să depună ofertele în plic sigilat, la Registratura Primăriei Ploiești.
Licitația se va desfășura în data de 13 septembrie, la ora 10.00.

Mai multe stiri pe:

Video postat pe Youtube de catre utilizatorul Valea Prahovei TV in data: 2018-08-30 14:45:11