Video Ploiesti Prahova Continua sirul sinuciderilor in Prahova

Video Ploiesti Prahova – Continuă şirul sinuciderilor în Prahova


Video Ploiesti Prahova – Continuă şirul sinuciderilor în Prahova

Şirul cazurilor de sinucidere din judeţul Prahova pare să nu se mai sfârşească! Un bărbat din Ploieşti şi-a pus astăzi capăt zilelor, devenind a treia persoană din judeţ care se spânzură în mai puţin de o săptămână.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat pe strada Jupiter din Ploieşti.
Acest caz survine după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, o adolescentă în vârstă de numai 14 ani din comuna prahoveană Măgura și-a pus capăt zilelor în același mod, fiindu-i dor de mama sa, plecată la muncă în Spania, asemenea multor altor părinţi din ţara noastră, obligaţi să îşi abandoneze practic copiii pentru a căuta o viaţă mai bună în străinătate.
Tot la finalul săptămânii trecute, vineri, un bătrân în vârstă de 87 de ani din Câmpina a decis să nu îşi mai aştepte sfârşitul şi s-a sinucis, tot prin spânzurare.
Tragedia a fost descoperită de o femeie din municipiu, care a sunat în cursul dimineţii la 112, anunțând că și-a găsit vecinul spânzurat de un copac din curtea locuinței sale, situată pe Aleea Rapsodiei, din municipiu. Pompierii prahoveni au fost chemați la fața locului, pentru a coborî cadavrul.

Mai multe stiri pe:

Video postat pe Youtube de catre utilizatorul Valea Prahovei TV in data: 2018-04-25 13:02:39