Video Ploiesti Prahova Biroul de pasapoarte din Campina este

Video Ploiesti Prahova – Biroul de pașapoarte din Câmpina este închis patru luni Explicația Prefecturii


Video Ploiesti Prahova – Biroul de pașapoarte din Câmpina este închis patru luni Explicația Prefecturii

Prefectura Prahova a luat decizia de a închide temporar Biroul de pașapoarte din Câmpina, deoarece este nevoie de cei doi angajați la Ploiești.
Prefectul Mădălina Lupea ne-a declarat că activitatea este suspendată începând de astăzi, 1 iunie, până la 30 septembrie. Biroul de la Câmpina era deschis doar o zi pe săptămână, dar introducerea datelor în sistemul online mai dura încă o zi. Prin urmare, cei doi angajați pierdeau două zile pentru Câmpina, în condițiile în care la Ploiești personalul nu face față numărului mare de solicitări.
Câmpinenii nu sunt deloc mulțumiți de această măsură. Un drum la Ploiești este dificil pentru cei cu copii sau persoanele în vârstă.
Prefectul ne dă asigurări că Biroul de pașapoarte Câmpina nu se va desființa. De la 1 noiembrie își va relua activitatea.
Biroul de Pașapoarte de la Câmpina ar putea fi însă mutat din sediul Direcției economice, pentru a face loc Direcției de asistență socială, care trebuie înființată ca serviciu de sine stătător. În emisiunea ”Subiectul Zilei” de la Valea Prahovei TV, primarul Horia Tiseanu a declarat că intenționează să propună mutarea Biroului de Pașapoarte la Casa Căsătoriilor, lângă Biroul de Evidență a Populației.
Prin urmare, în următoarele patru luni, doar la Ploiești se vor putea face pașapoarte.
Mai multe stiri pe:

Video postat pe Youtube de catre utilizatorul Valea Prahovei TV in data: 2018-06-01 13:00:42