Pensiunea Trident Costinesti

Cazare Costinesti Vara 2021, conditii de 4* cu Vedere la Mare, la Pensiunea Trident

Pensiunea Trident este la 1 minut pe jos față de plajă. Situată chiar pe plaja din Costinești, Pensiunea Trident Costinești oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Proprietatea oferă parcare gratuită. Oaspeții se pot bucura de micul dejun în grădina de vară, iar proprietatea oferă facilități de grătar.

Pensiunea Trident Costinești

Pensiunea Trident este la 1 minut pe jos față de plajă. Situată chiar pe plaja din Costinești, Pensiunea Trident Costinești oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Oaspeții se pot bucura de micul dejun în grădina de vară, iar proprietatea oferă facilități de grătar.Toate camerele şi suitele au balcon, iar unele beneficiază de vedere la mare.Dotările standard includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.Pensiunea Trident Costineşti pune la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop şi o grădină.

Facilităţile oferite la proprietate includ sală de jocuri, depozit de bagaje şi loc de joacă pentru copii. Micul dejun este disponibil la un cost suplimentar.

LOCATIA PENSIUNII

Strada Pescăruşului numarul 8,
Costinești 907090 Romania

REZERVARI

Telefon: 0731 031 338
Telefon: 0722 576 041
Telefon: 0760 935 363

WEBSITE

Harta Pensiunea Trident Costinesti

https://goo.gl/maps/f1Vdv9RwD88WcJkSA