Categorii

Kaufland anunta peste 250 de locuri de munca disponibile in

Kaufland anunta peste 250 de locuri de munca disponibile in intreaga tara

Kaufland anunta peste 250 de locuri de munca disponibile in intreaga taraAmenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230


Pentru a-i sprijini pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca stabil in aceasta perioada, Kaufland Romania anunta ca are peste 250 de joburi disponibile.

Posturile sunt deschise in Bucuresti, dar si in alte orase din tara, precum Iasi, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Calarasi, Botosani, Turda, Sfantu Gheorghe, Moreni, Radauti etc.

Disponibile la nivelul intregii companii, posturile ofera oportunitati pentru toate palierele de experienta, de la trainee si pana la manager, si vizeaza atat magazinele (lucrator comercial, sef de raion, manager proiect instalatii frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizari, lacatus mecanic, electrician, analist SAP etc.), cat si birourile centrale (in Departamentele Procurari, Resurse Umane, Vanzari, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.).

In Bucuresti, peste 200 de locuri de munca sunt in cadrul celor doua noi magazine pe care Kaufland le va deschide pana in luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 si pe str. Theodor Pallady nr. 51.

In ultima luna si jumatate (26.02 – 10.04), peste 8.000 de romani au aplicat pentru un post la Kaufland.

Printre avantajele oferite se numara:

– Salarii atractive: venitul brut minim lunar in companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din Romania. Cresterile salariale au loc anual;

– Acces la o lista constant actualizata de beneficii, de la dezvoltare profesionala si pana la servicii suplimentare pentru o viata sanatoasa si echilibrata;

– Program de lucru flexibil;

Un loc de munca stabil si oportunitatea de a fi parte dintr-o echipa responsabila;
Toate posturile deschise se afla pe www.cariere.kaufland.ro, unde cei interesati pot aplica direct online.

Compania pune la dispozitie si numarul de telefon 021 9132, pentru mai multe detalii despre posturi sau suport tehnic pentru aplicarea online pe platforma Kaufland.

In aceasta perioada, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranta candidatilor si a echipelor de recrutare.

Kaufland este alaturi de angajatii sai cu tot sprijinul, astfel ca, inca de la inceputul lunii martie 2020 a instituit masuri de preventie prompte pentru protejarea acestora, care au fost constant suplimentate cu cea mai mare responsabilitate, conform evolutiei situatiei si a recomandarilor autoritatilor.

De asemenea, compania a oferit un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale si a introdus plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne.

Printre masurile de preventie din magazine se numara: asigurarea echipamentelor de protectie pentru colegi (manusi de unica folosinta, masti, si dupa caz, viziere), informare cu privire la regulile de preventie, acces la o linie telefonica speciala pentru informarea corecta si completa a colegilor, dotarea magazinelor cu dezinfectant de maini, dezinfectarea frecventa a spatiilor comune si a obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de siguranta de minim 2 metri si a geamurilor de protectie la casele de marcat, reducerea aglomerarii prin permiterea accesului in magazin in grupuri restranse, amplasarea covoarelor pentru dezinfectare la intrare in unele magazine si derularea unei campanii de responsabilizare a clientilor vizand regulile de siguranta.

Peste 15.000 de romani lucreaza, in medie, la Kaufland Romania, companie care, datorita grijii fata de angajati, se mandreste cu titlul de Angajator de Top in Romania pentru al cincilea an, respectiv Angajator de Top in Europa pentru al doilea an – certificari internationale acordate de o organizatie independenta – Top Employers Institute din Olanda.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine in 8 tari, 132.000 de angajati si o retea de 127 de magazine in Romania.

In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala.

Kaufland detine si distinctia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata.

Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaufland.ro.

Kaufland angajeaza persoane cu dizabilitati la nivel national. Cei interesati pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibila lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numarul de telefon 021.9132.

Sursa: Kaufland anunta peste 250 de locuri de munca disponibile in intreaga taraAsfaltari Drumuri – firma presteaza servicii de asfaltari drumuri in Bucuresti, Ilfov si toata Romania. Garantie 10 ani pentru toate serviciile de asfaltari drumuri. Telefon/WhatsApp 0736 141 045