Documentatie licitatii

21.05.20.03.11 1621469514.1494 271412891

Firma noastra ofera servicii de intocmire documentatii licitatii publice (SEAP), intocmire decont, consultanta tehnica pe perioada de derulare a lucrarilor contractate pentru domeniul de activitate constructii drumuri si poduri; intocmire oferta licitatii publice (SEAP) pentru orice domeniu de activitate.

Compania noastra dispune de specialisti cu experienta in activitatea de ofertare licitatii publice, coordonare si decontare a lucrarilor de constructii drumuri si poduri.

Licitatii SEAP

Autoritatea contractanta este cea care decide ce tip de licitatie urmeaza sa organizeze, pe baza valorii estimate a achizitiei. Exista o serie de praguri care incadreaza achizitiile publice. Sistemul pune la dispozitia autoritatii contract.

Intocmire documentatie licitatii

Acest serviciu este destinat societatilor comerciale care au ca scop licitarea pentru diferite constructii (drumuri si poduri), prestari servicii, etc. In functie de necesitatile clientilor prestam servicii de intocmire documentatie pentru licitatii SEAP..

Decont lucrari constructii

Pentru ca plata pentru un serviciu prestat sa fie in totalitate respectata si efectuata, este nevoie de intocmirea unui dosar pentru decont, iar acest dosar trebuie realizat de experti in domeniu. Oferim siguranta si confidentialitate!

Intocmire oferte licitatii SEAP

Intocmire oferte licitatii SEAP, cu o atentie sporita la detalii si pentru orice domeniu de activitate. Intocmire oferte licitatii publice (SEAP) pentru orice domeniu de activitate.

Consultanta licitatii

Acest serviciu este destinat societatilor comerciale care au ca scop licitarea pentru diferite constructii (drumuri si poduri), prestari servicii, etc. Aceste servicii se asigura prin specialisti pe baza de contract.

Servicii intocmire documentatii

In cadrul serviciilor se ofera: introducerea preturilor transmise de client; introducerea procentuala a devizului la o valoare totala dorita; stabilirea indeplinirii criterilor de calificare; raspuns la eventuale solicitari de clarificari de la autoritatea contractanta.

Servicii de consultanta juridica în domeniul achizițiilor publice

  • analiza juridica a documentatiei de atribuire in raport de legislatia incidenta;
  • formulare solicitari de clarificari;
  • verificarea documentelor ce constituie oferta Clientului in raport de cerintele documentatiei de atribuire.
  • consultanta juridica privind modalitatea de intocmire a ofertei in raport de cerintele documentatiei de atribuire si legislatia incidenta.
  • consultanta juridica privind aspecte conexe in legatura cu / rezultand din participarea Clientului la proceduri de achizitie publica ( dreptul muncii, drept fiscal-financiar, drept contractual etc.)
  • asistenta juridica/ reprezentare si consultanta privind aspecte rezultand din derularea contractelor de achizitie publica incheiate de catre Client.
  • asistenta/reprezentare in fata CNSC si/sau instante de judecata, ( denumit in continuare Litigiu) incluzand dar fara a se limita la: redactare si sustinere contestatie, cerere de interventie, plangere, intampinare, s.a.m.d.

Mai multe detalii pe  www.documentatie-licitatii.ro sau la telefon 0728 239 088