Creare Site Ploiesti

Creare Site Ploiesti – detalii si oferta

Creare site Ploiesti pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic. Un site de prezentare contine descrierea companiei si a serviciilor/produselor pe care le ofera. Un site de prezentare standard contine pagini despre companie, o galerie foto, o pagina de contact, diverse pagini cu informatii utile: furnizori, parteneri, linkuri utile. Pentru a vinde produse digitale sau fizice in mediul online va putem crea un site de vanzari, la cost accesibil, cu module de plata, inclusiv in rate, dar si livrare, incluse in pret.

Creare site fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate site-urile noastre web, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Creare site – livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi site-ul dvs. web. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu site-ul web gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare *.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Creare site fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a site-ului web creat

Așa este, plătești pentru asta, site-ul este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – o vom configura gratuit *.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la site-ul dvs. web? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare site Ploiesti

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

 • crearea site-ului web de prezentare
 • numele de domeniu .ro sau .com
 • pachetul de gazduire web
 • adrese de e-mail
 • certificatul SSL
 • indexare in Google

Pret total: 1500 lei

Anual se va solicita o taxa pentru prelungirea numelui de domeniu si spatiul de gazduire web. Pretul poate diferi daca doriti optiuni multiple cum ar fi: site in mai multe limbi, modul de promovare automata pe retelele de socializare, formulare de estimare costuri, aplicatie mobila pentru site, formular de comanda cu plata online, etc.

Se ofera factura si contract, lucram doar cu firme si cu persoane fizice autorizate.

Contactati-ne:

 • SEO MARKETING SOLUTIONS SRL
 • TELEFON: 0735 610 202 ( L-V intre 10-18 )
 • WhatsApp: 0735 610 202 ( non stop )
 • E-mail: agentieseo@gmail.com
 • Website: www.webdesignseo.ro