Categorii

Angajati ai unui centru din Ploiesti acuzati ca i au batut

Angajati ai unui centru din Ploiesti acuzati ca i-au batut pe copiii cu handicap s-au intors la lucru. Directorul DGASPC: Nu am avut ce face!

Angajati ai unui centru din Ploiesti acuzati ca i-au batut pe copiii cu handicap s-au intors la lucru. Directorul DGASPC: Nu am avut ce face!Pepiniera Comana – producator de plante ornamentale vinde direct din pepiniera proprie o gama variata de plante pentru amenajarea gradinilor, spatii verzi, gard viu. Telefon/WhatsApp 0724 746 148


Mai multi angajati ai unui centru pentru copii cu handicap din Ploiesti, cercetati dupa ce au avut comportamente agresive la adresa copiilor, au revenit la munca dupa sase luni de control judiciar. Directorul DGASPC spune ca nu a avut ce sa faca, a fost obligat sa ii reangajeze.

Directorului DGASPC Prahova, Viorel Calin, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca anchetatorii nu au interzis angajatilor Complexului de Servicii Comunitare „Sfantul Andrei” din Ploiesti sa revina la munca.

Asta dupa ce in octombrie anul trecut, 11 persoane, respectiv instructori de educatie, ingrijitori de copii, asistenti medicali si infirmiere, au fost retinuti pentru purtare abuziva si rele tratamente aplicate minorului.

„Unii si-au dat demisia, altii s-au pensionat, altii sunt la alte centre. Cinci insa s-au intors. Cei care s-au intors lucreaza la bucatarie sau in alte locuri, nu direct cu copiii. Nu am avut ce face, nu au interdictie, nimic. Au avut sase luni de control judiciar si atunci am putut sa le suspendam activitatea, ca nici atunci nu au avut interdictie”, a declarat Calin.

Potrivit acestuia, in ultima perioada s-au facut mai multe angajari, dar oamenii nu au facut fata si au plecat.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!Retinuti pentru abuzuri grave asupra minorilor

La finele lunii octombrie anul trecut, 11 angajati ai Complexul de Servicii Comunitare „Sfantul Andrei” din Ploiesti au fost retinuti pentru purtare abuziva si rele tratamente aplicate minorului.

Directorul DGASPC Prahova, Viorel Calin, se declara, la vremea respectiva, socat de cele intamplate. Potrivit acestuia, angajatii retinuti – instructori de educatie, un ingrijitor de copii, un asistent medical, infirmiere – lucrau cu copii cu dizabilitati severe.

„Au fost suspiciuni si Politia, cu metodele specifice, a facut aceste verificari, si normal ca trebuia sa-i verifice pe cei care lucreaza direct…

Sursa: Angajati ai unui centru din Ploiesti acuzati ca i-au batut pe copiii cu handicap s-au intors la lucru. Directorul DGASPC: Nu am avut ce face!JTJMAG – distribuie in toata tara produse si materiale constructii, amenajari, casa gradina, mobilier, indicatoare si semnalizatoare trafic, produse vrac pentru constructii civile si constructii drumuri. Telefon/WhatsApp 0733 626 757