Categorii

ADIENT TRIM Ploiesti angajeaza tineri prahoveni absolventi in sistem dual

ADIENT TRIM Ploiești angajează tineri prahoveni, absolvenți în sistem dual, de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny

ADIENT TRIM Ploiești angajează tineri prahoveni, absolvenți în sistem dual, de la Liceul Tehnologic Anghel SalignyPensiunea Trident – oferta cazare pensiune Costinesti, camere si apartamente cu vedere la mare, preturi accesibile, facilitati multiple, loc de joaca, parcare subterana, sala relaxare, gradina, aer conditionat, wifi, pensiune acreditata cu toate avizele la zi. Telefon/WhatsApp 0731 031 338


Ploiești,  13 iulie 2021 ─ ADIENT TRIM Ploiești își extinde echipa cu noi angajați. Tinerii absolvenți au finalizat de curând studiile în sistem dual, în cadrul clasei pe care compania a susținut-o în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”.

Aceasta este prima generație de elevi care obțin calificarea de “Confecționer produse textile” și au un loc de muncă asigurat de fabrica specializată în producția de tapițerii auto Premium.

Momentul festiv a fost marcat printr-o ceremonie de premiere, la care au participat reprezentanți ai companiei ADIENT, elevi însoțiți de părinți și profesori din cadrul liceului Anghel Saligny, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Ploiești, dar și specialiști în domeniul educației.

“În urmă cu 3 ani, începeam un proiect pilot, cu scopul de a aduce educația mai aproape de realitatea pieței muncii și a crea oportunități pentru tinerii din județul Prahova. Inițiativa s-a bucurat de un real succes și iată că acum suntem gata să îi întâmpinăm pe proaspeții absolvenți ca angajați ai ADIENT. Fiecare dintre ei s-a remarcat prin seriozitate și dorința de a învăța o meserie și suntem convinși că vor ajunge niște profesioniști desăvârșiți, cu un viitor frumos”, a declarat Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

Colaborarea dintre ADIENT și Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești a început în 2018. Atunci, tinerii care finalizaseră învățământul gimnazial, s-au înscris în prima clasă în sistem dual. Pe parcursul celor 3 ani de formare, ei au urmat un model de pregătire complex – ce a inclus cursuri teoretice și stagii de practică, atât la școală cât și la fabrica ADIENT, precum și o serie de programe de dezvoltare personală – și au primit o bursă lunară de studiu.

Anul trecut, în 2020, a fost inaugurată o nouă clasă, cu 30 de…

Sursa: ADIENT TRIM Ploiești angajează tineri prahoveni, absolvenți în sistem dual, de la Liceul Tehnologic Anghel SalignyBalustrade Inox – Real Inox produce si monteaza balustrade inox in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Dambovita. Calitate inox ITALIA, transport si masuratori gratuite. Telefon/WhatsApp 0732 533 212